Seviye Okullarında tam ve dengeli beslenmeye yönelik yemek kültürü kazanma ve kazandırma anlayışı benimsenmiştir. Okullarımızdaki yemekler, hijyenik mutfaklarımızda sağlığa uygun şartları dikkate alınarak, profesyonel diyetisyenler ve deneyimli aşçılar tarafından öğrencilerimizin gelişimsel gereksinimlerine uygun olarak organik mevsim ürünleri kullanılacak biçimde hazırlanmaktadır.
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”17″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” template=”default” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]