Yönetim Kurulu Başkanımızdan

Şirketler topluluğumuzun ilk firması olan Özgün Matbaacılık 1979 yılında faaliyetlerine başlamış ve 1981 yılında da Özgün Yayıncılık markasıyla eğitim yayıncılığı sektörüne girerek faaliyet alanını genişletmiştir. Daha sonra şirketler topluluğumuza çok sayıda eğitim yayını markasının katılımıyla okul öncesinden üniversiteye uzanan geniş bir eğitim yayıncılığı yelpazesine ulaşılmıştır.

Şirketler topluluğumuz, eğitim yayıncılığını Seviye Dergisi Dershaneleri markasıyla eğitim kurumlarına dönüştürmeyi başarmış ve bu başarısını Seviye Okullarıyla okul eğitimine taşımıştır.

Çağın, aklın ve bilimin ışığında eğitim - öğretim sürecine katkıda bulunan anlayışımız,eğitim sistemimizin mihenk taşlarından biri olmayı amaçlamıştır. Bu sürece katkıda bulunmak amacıyla 2013 - 2014 yılında franchising olarak Yaşamkent Seviye Koleji’nin kurulması sağlanmıştır. Geçen yılın başlangıç deneyiminden sonra bu yıl da Seviye Kolejleri’nin marka modeli olarak 2014 - 2015 öğretim yılında faaliyete başlamak üzere Batıkent’te Seviye Okulları kurulmuştur.

Seviye Okullarını kurarak eğitim-öğretim sürecine katkıda bulunan şirketler topluluğumuz,siz değerli eğitimcilerin ve velilerin destekleriyle amaçları doğrultusunda çalışmalarına dinamik bir şekilde devam edecek ve geleceğe emin adımlarla yürüyecektir.

Ünsal GÜNDOĞAN
Özgün Şirketler Topluluğu