Okullarımız

Anaokulu

• Anaokulumuzda öğrencilerimiz yaparak ve yaşayarak öğrenirler.
  • Türkçe, matematik, dil programları ve okuma – yazmaya hazırlık çalışmaları ile ilkokul öncesi eğitim programlarının temeli oluşturulur.
  • Çocuklarımıza ileri teknoloji ile donatılmış sınıf ortamlarında eğitim verilerek onların akademik gelişimlerine destek verilir.
  • Yabancı dil çalışmaları, çocuklarımızın İngilizceyi severek öğrenmeleri için planlanır.
  • Sanat ve spor programları, çocuklarımızın okulda eğlenerek ve oyun oynayarak gelişim göstermeleri için titizlikle uygulanır.

İlkokul

• İlkokulumuzda öğrencilerimiz, temel bilgi ve becerilere sahip, eleştirel düşünebilen, etkili iletişim kuran bireyler olarak yetiştirilir.
  • Derslerimiz, alanında uzman öğretmenlerin desteğiyle işlenir;öğrencilerin güçlü bir altyapıya sahip olmaları sağlanır.
  • Yabancı dil, yaşatılarak ve sevdirilerek öğretilir; okuma, yazma ve konuşma becerileri geliştirilir.
  • Öğrencilerimizin sanat, spor ve kültür faaliyetleri ile çok yönlü bireyler olması amaçlanır.
  • Öğrencilerimizin gelişimleri ve çalışmaları Bireysel Gelişim Dosyalarında bir araya getirilerek takip edilir.

Ortaokul

• Eğitim–öğretim çalışmalarımız 5. sınıftan 8. sınıfa kadar bir bütünlük içinde uygulanır.
  • Ortaokulumuzda öğrencilerimiz, temel bilimlerde altyapısı güçlü bireyler olarak yetiştirilir.
  • Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında, sanat ve sporun bir alanında uzmanlaşması için gerekli etkinlikler uygulanır.
  • Öğrencilerimizin ikinci yabancı dili etkin konuşması, anlaması ve hayatın içinde kullanması sağlanır.
  • Lise giriş sınavları gözetilerek öğrencilerin dershaneye gitmelerine gerek bırakmayacak destek çalışmaları yapılır; genel sınav ve soru çözme alışkanlıkları ile kariyer planları okulumuzun akademik birimleri tarafından takip edilir.

Anadolu Lisesi

• Anadolu lisemizde eğitim–öğretim 9. sınıftan 12. sınıfa kadar bir bütünlük içinde uygulanır.
  • Öğrencilerimiz zorunlu olan ortak derslerin yanı sıra zengin seçmeli ders alternatifleriyle üniversite eğitimi öncesi tam donanımlı bireyler olarak yetiştirilir.
  • Yabancı dil programıyla ikinci yabancı dil eğitimi 9. sınıftan itibaren başlar; öğrencilerimizin iki dili etkin bir şekilde kullanmaları sağlanır.
  • ÖSYM’nin uygulayacağı sınavlar gözetilerek öğrencilerimize dershanelere gitmelerine gerek bırakmayacak destek çalışmaları yapılır; genel sınav ve soru çözme alışkanlıkları ile kariyer planları okulumuzun akademik birimleri tarafından takip edilir.
  • Öğrencilerimiz uluslararası üniversite eğitim imkânları ve avantajları konusunda bilgilendirilir. ÖSYM’nin uyguladığı sınav sistemleri konusunda etkin bilgilendirmeler yapılır.